We Love You Büyükler !

Ergenliğe girmeden hayatımız biraz daha iyiydi aslında. Nedeni ise ergenliğin bir geçiş zamanı olduğundan dolayı ve bunun geçişi hayli zor bir zaman olduğu yüzünden. Ama bizler bu dönem sayesinde hayatı öğreniyoruz. Biraz dalgaya, biraz da ciddiye alıyoruz bu dünyayı. Henüz ne olduğuna karar vermedik ama bir(1) dünyanın var olduğunun farkındayız. Aklın ermesi denilen olayın bu dönemde yavaş yavaş geliştiğini biliyoruz. Akıl var eren, akıl var ceren. İşte bu da ergen ergen espri, üslubumu normal ağızla yapınca böyle oluyor. Peki eren ile ceren nasıl bir şeyler? Ben cereni bilmem, ereni bilirim.

Ya öyle ki erenlerde pek sorun yok, yani bende bir(1) erenim, adım Oğuz ama yani erenlerdenim. Her şeyi dışarıya atmıyoruz la biz, yani her bi poki atmıyoruz. İçimizde tutuyoruz çoğu zaman. Çünkü hiç bir tarafımızda değildir o içimizdeki şeyler. Yok ya aslında içimizde de tutmuyoruz, ne söyleyeceğimiz varsa saydırıyoruz dışarıya doğru içimizde tutarsak içimizde patlamasın sonra.. Norm Ender'in ''İçinde Patlar'' şarkısı aklıma geldi şimdi.. Şu an 16 yaş 3 aylığım ergenliğe gireli yaklaşık 4 sene oldu ve şu an zirvede olduğumuza inanıyorum kendim ve emsallerim için. Valla şimdi bıraksak zirvede bırakırız ama daha 18'e kadar iniş yolu da var bunun. Biraz daha dayanmamız lazım, ha gayret ! Siz yetişkinler bizlere bi dua etsenizde, şu kardeşlerinize yardım etseniz.


We Love You Büyükler !

Misal olarak büyüklere karşı tepkimiz



Bizdeki psikoloji darmadağın, pis, kirli, ıyy, iğrenç bir vaziyette iken sizleri istemeyiz çoğu zaman, dualarınız olsun yeter. İstemiyoruzu alının ya da alıınmayın ama bu sizleri istememe konusu bu döneme has bir şey olduğundan dolayı yoksa sizleri severiz, bilirsiniz. Ne kadar çok severiz orasını ölçmeyelim isterseniz. Severiz işte. Sizler bizleri her ne kadar deli etsenizde, sinir etsenizde ve bizler sizlere ne kadar hata yapsakda, o hata dediğim mesela bağırsak da siz büyükler bizim canımızsınızdır. 


We love you büyükler !

Yine yazdım hani bir alkış?

Yorumlar

Popüler Yayınlar